Foren Spam Všiml jsem si, že n...
RichardKous am 05.02.2026
Všiml jsem si, že některé masáže mohou obsahovat prvky jemného BDSM nebo fetiše, a rád bych se zeptal na konkrétní možnosti a limity v tomto směru ve vašem salonu. Pokud bych měl zájem o lehčí formy nadvlády, jako je například použití pásky přes oči, lehké svazování nebo "spanking", je možné se na tom s vybranou masérkou domluvit individuálně před začátkem sezení? Je pro mě naprosto klíčové vědět, jakým způsobem jsou nastaveny bezpečnostní hranice a "safe words", abych měl stoprocentní jistotu, že masérka má s těmito praktikami zkušenosti a vše proběhne bezpečně, kontrolovaně a přesně podle mých předem dohodnutých limitů.
Patrickon am 05.02.2026
Podle mě je největší chybou, když si lidé pletou odpočinek s pouhým nicneděláním u mobilu. Skutečný relax by měl být rituál, který zapojí všechny smysly a odpojí mozek od každodenních starostí, mailů a deadlinů. Já jsem si oblíbil techniky, které pracují s tělem komplexně a pomáhají uvolnit bloky, o kterých člověk ani neví, že je má. Pokud hledáte místo, kde se na vás napojí a nabídnou vám špičkovou tantra masáž, zkuste se podívat na nabídku zde: http://passion-massage.cz/. Atmosféra je tam nastavená tak, že zapomenete na čas hned ve dveřích, což je přesně to, co v Praze občas zoufale potřebujeme. Je to o tom dopřát si prostor, kde nemusíte nic řešit, jen být a vnímat. Zkuste to jednou za čas zařadit do svého programu a uvidíte, jak se vám zlepší nálada i spánek.
Dein Beitrag
Hier könntest Du Deinen Beitrag zu diesem Thema verfassen...
...wenn Du eingeloggt wärst! Melde Dich jetzt an oder erstelle Dir einen kostenlosen Zugang.
x
Geknipst immer griffbereit!
Tip auf "+" und wähle "Zum Home-Bildschirm"